Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A testeden keresztül üzen a lelked...
  2022-09-25 11:18:45, vasárnap
 
 




A testeden keresztül üzen a lelked...


~ Fáj a fejed? (Túl sokat agyalsz? Sok fájó emléket idézel fel? Szenvedtető elméleteket, félelmetes jövőképet gyártasz? Ártó, bosszúálló gondolataid vannak? Túl sokat panaszkodsz? Sokat idegeskedsz? Elfojtod az érzéseidet? Állandóan elégedetlenkedsz? Félsz a kudarctól? Türelmetlen vagy? Görcsösen akarsz valamit?)

~ Fájnak a lábaid? (Túl nagy terheket cipelsz? Úgy érzed, hogy kimegy a talaj a lábad alól? Nem léped meg amit megkellene? Esetleg rossz úton jársz? Megrogysz a súly alatt? Túl gyorsan haladsz, lassítanod kéne? Félsz kilépni a komfortzónából? Ellenállsz a változásoknak? Megijesztett valami, ezért földbe gyökerezett a lábad? Nem érzel stabilitást az életedben? Benne ragadtál egy szenvedéssel teli helyzetben? Félsz lezárni, kilépni, továbblépni?)

~ Tüdő problémáid vannak? (Mi fullaszt? Nem tudod kifújni a "gőzt"? A levegő éltető, miért nincs elég életerőd, életkedved? Elutasítod az életet? Félsz az elvesztéstől? Halál félelmed van? Elnyomva érzed magad? Élettered túl szűknek érzed? Fojtogat egy helyzet? Elfojtod az érzelmeidet? Fullaszt egy régi rossz emlék? Félsz a magánytól, szeretetlenségtől?)

~ Szív problémáid vannak? (Mi fáj ennyire? Mi az amit nem sikerül feldolgoznod? Nem kapsz és adsz elég szeretetet? Megsebezték a szíved, s még nem sikerült begyógyítanod? Nem szereted magad? Nem tudod megélni a szeretetet, túlzottan megkeményedtél? Múlt fájdalmai közt ragadtál? Nem tudsz elfogadni, megbocsátani, elengedni? Mi ütött szíven ennyire? Milyen félelmek miatt szorul össze a szíved? Nem tudod megélni az örömöt? Nem vagy képes együttérzésre, vagy nem kapsz elég együttérzést? Túl érzékeny vagy? Túlságosan szívedre veszel mindent? Túl sok sérelmet halmoztál fel?)

~ Fájnak a vállaid? (Milyen terhet nem bírsz el? Mi az amit halogatsz? Túlvállalod magad? Túl sok olyan dolgot kell csinálnod amit nem szeretnél? Mások helyett is dolgozol? Önbizalomhiány miatt másnak mutatod magad? Gátlásos vagy? Félsz az élettől, világtól, másoktól? Elhagyatottnak érzed magad? Kevés érintést, ölelést kapsz? Kilátástalannak tűnik a helyzeted?)

~ Gyomor ill. emésztésbeli problémáid vannak? (Mi feküdte meg a gyomrodat? Mi emészt? Milyen "békát" kell lenyelned? Miért nem tudod elfogadni a valóságot? "Égető" problémáid vannak? Túl sok a stressz ami szorongást okoz? Belső feszültséget kelt, hogy nem sikerül a vágyott dolgot megteremteni? Elfojtod a haragodat, dühödet? Veszélyben érzed magad? Nincs biztonságérzeted? Mit nem tudsz befogadni? Felemészt valami? Kevés érzelmi táplálékhoz jutsz? Felfordul a gyomrod a helyzettől? Meg akarsz másoknak felelni, ezért képes vagy bámit lenyelni?)

~ Torok problémáid vannak? (Nem tudod vagy mered kimondani? Olyanokat mondasz ki ami ártó? Mi fojtogat? Túl sokat nyelsz? Túl sok a felgyűlt, ki nem mondott érzés? A környezeted nem megfelelő, fullasztó? Nem mered a véleményedet kimondani? Nem mersz őszinte lenni? Elfojtod az indulataidat?)

~ Fül, hallás problémáid vannak? (Mi az amit nem akarsz meghallani? Nem hallassz meg, és ezáltal nem is értesz meg másokat (esetleg madadat sem)? Füleden ülsz? Nem figyelsz arra amire kellene? Túl sok számodra idegesítőt kell hallgatnod? Elzárkózol, elszigetelődsz, mert úgy érzed jobb neked egyedül, nincs szükséged senkire? Nem bírod a kritikát hallani? "Zúgó", zavaró, kusza a belső világod? Egyik füleden be, másikon ki? Nem hallgatsz a megérzéseidre, ösztöneidre?)

~ Szem, látás problémáid vannak? (Félsz szembenézni magaddal, a hibáiddal, az élettel, a valósággal? Mit nem bírsz látni? Miért nem mered kinyitni a szemed? "Villámot szór a szemed" ~ túl sok harag van benned amit igyekszel elrejteni? Szűk látókörű vagy? Önámításra hajlamos vagy? Nem akarsz egy problémával szembenézni? Jobb ha nem látod?)

~ Hát, gerinc problémáid vannak? (Lelki gondokkal túlterhelődtél? Egyensúlyt vesztettél? Nem bírod a terhet ami rád nehezedik? Önbizalomhiányod van? Félsz felvállalni magad? Depressziós vagy? Elvesztetted az irányítást? Nincs erőd állni a sarat? Túl nehéz batyut cipelsz a hátadon? Hiányzik az erkölcsi tartásod? Túl merev vagy? Túlzottan ragaszkodsz a véleményedhez, igazadhoz? Nem vagy elég alázatos? Önfejű tudsz lenni? Túlhajszolod magad? Nem tudsz vagy mersz egyenes lenni?)

~ Máj problémáid vannak? (Túl sokat gyűlölködsz? Irigy, esetleg féltékeny vagy másokra? A belső frusztrációd túlcsordult? Hajlamos vagy másokat kritizálni? Magaddal túlzottan kritikus vagy? Nehezen fogadsz el másokat? Sokat elégedetlenkedsz? Ritkán éled meg az örömöket? Képtelen vagy elfogadni magad? Megkeseredtél? A máj a düh "lakhelye", túl sok a düh, agresszió benned ami miatt bűntudatot érzel?)

~ Fájnak a kezeid? (Birtokolni akarsz? Megérinthetetlen vagy, esetleg téged nem tudnak megérinteni mások? Erődet vesztetted? Nem bírod el? Kicsúszik a kezedből? Nem tudod kézben tartani a dolgokat? Szeretettel ellentétest cselekedtél (a kezeddel)? Nyomaszt a rád hárított feladat?)
~ Nyak problémáid vannak? (Mit nem akarsz észrevenni magad körül? Félsz a jövőtől? Túl merev vagy? Szűk látókörű vagy? Ragaszkodsz a saját meglátásaidhoz, igazadhoz? Makacs vagy? Nincs egyensúly a szavaid és tetteid között? Túl sokat tűrsz? Hajthatatlan vagy? Nem tudsz rugalmas lenni? Nem mersz valamit meglátni, meglépni? Nem vagy elég alkalmazkodó?)

Allergia miatt szenvedsz? (Túlcsordultál? Megtelt a pohár? Irritál a környezeted? Fullaszt egy helyzet? Mivel harcolsz? Mivel nem akarsz, mersz szembenézni? Nem tudod elfogadni magad? Félsz a változástól? Kibillentél a belső egyensúlyodból? Sokat aggódsz? Nem vagy eléggé elfogadó? Úgy érzed bántanak és védekezned kell? Elnyomod a dühödet? Türelmetlen vagy?)

Bőrproblémáid vannak? (Nincs rendben a kapcsolatod a külvilággal? Nem szereted ha megérintenek? Nem tudod elfogadni magad? Nincs harmónia benned? Ki bosszant, irritál a környezetedben? Félsz az elutasítástól? Kommunikációs gondjaid vannak? Ingerlékeny vagy? Félsz megélni, megmutatni magad? Miért, mitől menekülsz? Elutasítod a szeretetet?)
Nagyon sok betegség az elfojtott düh, harag, indulat, agresszió, szeretet elutasítása miatt jelenik meg. Gyűlölködve a lélek szenved és a szenvedését jelzi testünkön keresztül.

A lényünk szeretetre lett teremtve, nem gyűlöletre. Amíg nem a szeretet a vezérlő elemünk, addig a lélek szenvedni fog, aminek "hangot" is ad.
(Kiss Ildikó)
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében  
Címkék: elégedetlenkedsz, önbizalomhiányod, megérinthetetlen, biztonságérzeted, kilátástalannak, környezetedben, meglátásaidhoz, önbizalomhiány, megkeményedtél, elszigetelődsz, komfortzónából, túlterhelődtél, egyensúlyodból, elhagyatottnak, bőrproblémáid, begyógyítanod, elutasítástól, változásoknak, megkeseredtél, együttérzésre, véleményedhez, megérzéseidre, kommunikációs, túlcsordultál, szenvedéssel, megijesztett, indulataidat, feszültséget, megérintenek, alkalmazkodó, elvesztéstől, véleményedet, megteremteni, feldolgoznod, hajthatatlan, együttérzést, testeden keresztül, lábad alól, súly alatt, szenvedéssel teli, levegő éltető, régi rossz, amit halogatsz, vágyott dolgot, véleményedet kimondani, kritikát hallani, belső világod, problémával szembenézni, erkölcsi tartásod, belső frusztrációd, saját meglátásaidhoz, belső egyensúlyodból, Kiss Ildikó,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nevem  Lóhere  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Erdőn  Jó éjszakát  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Szép estét  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mindig jusson idő nevetni  Szívem  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png csokor  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Garai Gábor - Takarítás  Jó éjszakát  Png csokor  Png cica  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Neked tudnod kell  Egy hatékony szolga  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Rátalálsz  Adakozás  Kövesd a cowboyt!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png ház  Akarat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png lepke  Tanuld meg ezt a versemet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png nő  210 éve született a SZÓZAT meg...  képre írva  Erdőn  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Reggel van  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
testeden keresztül, lábad alól, súly alatt, szenvedéssel teli, levegő éltető, régi rossz, amit halogatsz, vágyott dolgot, véleményedet kimondani, kritikát hallani, belső világod, problémával szembenézni, erkölcsi tartásod, belső frusztrációd, saját meglátásaidhoz, belső egyensúlyodból, lélek szenved, szenvedését jelzi, lényünk szeretetre, vezérlő elemünk, lélek szenvedni, elégedetlenkedsz, önbizalomhiányod, megérinthetetlen, biztonságérzeted, kilátástalannak, környezetedben, meglátásaidhoz, önbizalomhiány, megkeményedtél, elszigetelődsz, komfortzónából, túlterhelődtél, egyensúlyodból, elhagyatottnak, bőrproblémáid, begyógyítanod, elutasítástól, változásoknak, megkeseredtél, együttérzésre, véleményedhez, megérzéseidre, kommunikációs, túlcsordultál, szenvedéssel, megijesztett, indulataidat, feszültséget, megérintenek, alkalmazkodó, elvesztéstől, véleményedet, megteremteni, feldolgoznod, hajthatatlan, együttérzést, frusztrációd, elvesztetted, emésztésbeli, megbocsátani, túlhajszolod, ösztöneidre, környezeted, gyűlölködsz, szembenézni, elutasítása, elméleteket, szenvedtető, depressziós, túlvállalod, ingerlékeny, szeretettel, stabilitást, továbblépni, változástól, megérinteni, ellentétest, kibillentél, ragaszkodsz, gyökerezett, cselekedtél, érzelmeidet, kapcsolatod, problémával, szenvedését, megsebezték, panaszkodsz, túlcsordult, felvállalni, gondolataid, türelmetlen, gyűlölködve, külvilággal, táplálékhoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 534 db bejegyzés
Összes: 13024 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3275
  • e Hét: 19850
  • e Hónap: 37233
  • e Év: 154479
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.